Kronch Pemmikan Energieblok -
Kronch Pemmikan Energieblok -

Energieblok voor (sport)honden.

€ 8,09
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kronch Pemmikan is het ideale energie-supplement voor honden bij inspannende activiteiten zoals werken, rennen, de jacht en is te geven tijdens trainingen en wedstrijden. Om de hond actief, attent en scherp te houden geeft Pemmikan op het juiste moment die extra benodigde energie.

Pemmikan wordt graag gegeten en is een absolute must voor de werkhond. De Sirius-patrol op Groenland is de bedenker van Pemmikan en gebruikt het nog steeds voor de zware en barre tochten door de sneeuw met de sledehonden. U geeft Kronch Pemmikan als een energie reep of energybar naast het normale voer van uw hond. 

Toediening Pemmikan

Het effect van Kronch Pemmikan is na ongeveer een half uur merkbaar en het maximale effect wordt na zo’n anderhalf uur bereikt. Om deze reden is het in sommige situatie beter om de dagelijkse portie Pemmikan te verdelen in kleinere porties, zodat de hond de hele dag genoeg energie heeft en goed blijft presteren.

Pemmikan kan ook gebruikt worden als bijvoeding, om (te) magere honden meer body te geven.

Samenstelling

Henne Kronch Pemmikan bestaat voornamelijk uit vet (varkensvet), eiwit en suiker. Door middel van Kronch Pemmikan is het mogelijk uw hond grote hoeveelheden makkelijk opneembare energie te geven in een soort kleine “chocolade reep”. De maag van de hond raakt niet overvuld en de hond krijgt dus ook geen vol gevoel.
Kronch Pemmikan bevat ca. 6000 kcal./kg.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten