Lickimat Soother - 20 x 20 cm

Bestrijk deze voermat met een lekkere snack voor je hond. Door het doolhof van kruisjes op de mat, gaat het voer in de hoekjes zitten en is het een uitdaging voor je hond om met de tong al het l...

Standaard levertijd

Direct leverbaar

€ 7,99
€ 6,99
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bestrijk deze voermat met een lekkere snack voor je hond. Door het doolhof van kruisjes op de mat, gaat het voer in de hoekjes zitten en is het een uitdaging voor je hond om met de tong al het lekkers eruit te krijgen. Zo is hij/zij met dezelfde hoeveelheid voeding langer bezig met eten en het is nog leuk ook! Omdat je hond een poos geconcentreerd bezig is om de mat schoon te likken, kan het ook een mooie afleiding zijn bij potentieel stressvolle momenten, zoals bij vuurwerkangst. Voor een frisse traktatie in de zomer, kunt u de gevulde mat eerst even invriezen.

Steeds meer hondeneigenaren krijgen er plezier in om hun hond te laten “werken” voor zijn voer. Met de Lickimat Buddy kunt je nu ook een spel maken van het eten van blikvoeding!

De mat is heel geschikt voor gebruik met zachte voeding zoals mousse, paté en stukjes in gelei, maar ook in stukjes gebroken koekjes of pasta kunnen gegeven worden vanaf de mat.

Voordelen van de Lickimat Soother:

  • Zorgt ervoor dat je hond langer over zijn/haar eten doet;
  • Voerverrijking helpt gedragsproblemen en overgewicht voorkomen;
  • Te gebruiken als afleiding bij angst;
  • Kan in de vriezer, voor een verfrissende traktatie in de zomer;
  • Ook geschikt voor katten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.